OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2021. március 24., szerda 13:30

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. március 24., szerda (OS) - A KEP 2021. március 23-án, kedden megtartotta online Törzsasztal rendezvényét

        "A Közép-Európai Club Pannónia Közhasznú Egyesület (KEP) utóbbi négy évben (2017-2020) megrendezett fórumainak összefoglalója, különös tekintettel az utóbbi négy év Társadalmi Párbeszéd Fórumaira" tárgyú két dokumentum megvitatása céljából.
     A dokumentumokat a KEP elnöksége előzetesen jóváhagyta. A Törzsasztal fórumot Dr. Czeglédi József KEP elnök köszöntötte és tájékoztatta a megjelenteket a januári kibővített elnökségi ülésen megfogalmazott véleményekről és javaslatokról az összeállítás hasznosításával kapcsolatban. Felkért hozzászólóként értékelte a tanulmányokban foglaltakat Prof. Kroó Norbert akadémikus, Prof. Báger Gusztáv, az MNB elnökének főtanácsadója, Prof. Dr. Fekete Mátyás PhD, a turizmus tapasztalt szakértője, Gilyán György, a BGE c. egyetemi docense, a Kelet-Európai Üzleti Klub társelnöke és Dr. Ligeti Dávid, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár tudományos főmunkatársa. Kapcsolódó napirendként Báger Gusztáv professzor rövid könyvrészlet bemutatót tartott "Globális gazdaság, lokális boldogulás" címmel. Elvi egyetértés született, hogy minél hamarabb ki kell adni a kötetet az elmúlt 4 évről. A KEP elnöksége és a nagy tekintélyű előadók szakmai, tudományos és kiadói tapasztalatokkal rendelkező személyiségei közreműködésével és szakmai irányításával szükséges a megtárgyalt anyagot továbbfejleszteni. A felkért professzor urak vezetésével ez a munka hamarosan folytatódik.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.