OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. április 6., kedd 18:10

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 6., kedd (OS) - A DK reagálása Orbán Viktorra - Reméljük, hogy ez volt a miniszterelnök utolsó járványügyi bejelentése

    Orbán Viktor a mai bejelentésében sem adott magyarázatot csapnivaló kormányzati teljesítményére: hogy miért Magyarországon halnak meg a legtöbben lakosságarányosan az egész világon hetek óta, hogy miért nem jutnak idősek lélegeztetőgépes ellátáshoz, hogy milyen kormányzati döntések és mulasztások vezettek több ezer magyar ember egyébként elkerülhető halálához. Ehelyett maradt a propaganda és a hencegés a háziorvosok oltási teljesítményével.

A Demokratikus Koalíció továbbra is azt követeli, a kormány a jövőben bízza a védekezés irányítását egy független szakértőkből álló testületre! A kormány teljesítményét már ismerjük, és nem akarunk még több családtagot, rokont, barátot és ismerőst gyászolni. Az ország érdekében reméljük, hogy ez volt a miniszterelnök utolsó járványügyi bejelentése.

Barkóczi Balázs 
A DK szóvivője 
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.