OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. április 20., kedd 08:54

A Waclaw Felczak Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. április 20., kedd (OS) - Újabb pályázati felhívás a Wacław Felczak Alapítványnál: megjöttek a Szárnyas Huszárok. A járványhelyzetben is aktívan folytatja munkáját az alapítvány. Az év eleji több mint 60 000 000 forint keretösszegű pályázatok után most ismét itt egy ösztöndíjas pályázati lehetőség: a SZÁRNYAS HUSZÁROK.

    A Wacław Felczak Alapítvány alapvető célkitűzéseivel összhangban a most kiírt pályázatban is nagy hangsúlyt kap a fiatalok támogatása. Az új pályázattal 18 és 35 év közötti magyar állampolgárságú művészek lengyel vonatkozású tevékenységük megvalósításához kíván hozzájárulni az Alapítvány.

Az egy pályázó által elnyerhető ösztöndíj mértéke 500.000 Ft/fő/10 hónap. A pályázatok benyújtási határideje: 2021. május 5. 12:00 óra. A támogatások odaítéléséről az Alapítvány Kuratóriuma dönt majd.

További részletek az alapítvány weboldalán a Pályázatok menüpontban találhatók.

     Kiadó: Waclaw Felczak Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.