OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2021. május 4., kedd 14:50

Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. május 4., kedd (OS) - A Fidesz nem engedi, hogy az államfő visszavehesse a szegedi botrányprofesszor kitüntetését

    Az sem tudjuk a mai napig, hogy egyáltalán hogy kaphatta meg a kitüntetést Gulyás László. A diákok panasza már február 23-án a szegedi rektor asztalán volt, a tényfeltáró belső vizsgálat viszont csak a kitüntetés után, március 17-én indult. Hogy mi történt abban a három hétben, és a rektor miért nem jelezte a felterjesztő minisztérium felé a panaszt, nem tudjuk, mert Rovó László nem válaszol a kérdéseimre. Most Áder Jánoshoz fordulok:  ha minősíthetetlennek tartja az ominózus kijelentéseket, éljen a törvénykezdeményezés jogával és terjessze a parlament elé a javaslatomat!
    
     Kiadó: Dr. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.