OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. május 5., szerda 12:18

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - Bősz Anett: Mindenkinek jár az esély az önálló életre!

    Az Önálló Életvitel Európai Hálózata 2014-ben, a fennállásának 25. évfordulóján kikiáltotta május 5-ét az Önálló Életvitel európai napjának. Ezen a napon annak a fontosságára hívják fel a figyelmet, hogy a fogyatékkal élő emberek szabadon dönthessenek az életüket érintő kérdésekben és ehhez kapjanak megfelelő, minőségi segítséget.

A Demokratikus Koalíció és a Liberálisok szerint mindenki számára meg kell teremteni az esélyt, hogy lehetősége legyen az önálló életre, az önálló döntések meghozatalára. Az Orbán-rezsim azonban sorsukra hagyja a fogyatékkal élőket és családjaikat is, semmiféle esélyt nem adnak nekik a teljes értékű életre. Mi, európai magyarok ezért fogunk harcolni értük is, mert mindenkinek jár az esély önálló életre!

Bősz Anett

A DK frakcióvezető-helyettese, a Liberálisok elnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.