OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. május 5., szerda 15:28

A Miniszterelnökség közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. május 5., szerda (OS) - Online egyetemjárást tartott Stumpf István kormánybiztos

    Sikeresen zajlott az első online egyetemjárás, amelyen Prof. Dr. Stumpf István kormánybiztos az újonnan modellt váltó egyetemek polgáraival folytatott párbeszédet az átalakulás részleteiről.

A javuló járványügyi adatok ellenére Dr. Stumpf István a felsőoktatási modellváltás koordinációjáért felelős kormánybiztos 2021. május 3-án és 4-én online formában látogatta meg a most modellt váltó intézményeket, és beszélgetett az egyetemek polgáraival.

Az online találkozó során Dr. Stumpf István tíz, újonnan modellt váltó egyetemre látogatott el: a Debreceni Egyetemre, a Nyíregyházi Egyetemre, a Testnevelési Egyetemre, az Óbudai Egyetemre, a Szegedi Tudományegyetemre, a Magyar Táncművészeti Egyetemre, a Semmelweis Egyetemre, a Pécsi Tudományegyetemre, a Dunaújvárosi Egyetemre és a Budapesti Gazdasági Egyetemre. Ezek során több mint 2550 egyetemi polgár találkozott a kormánybiztossal, hogy közvetlenül tegyék fel kérdéseiket.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.