OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. május 12., szerda 08:44

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. május 12., szerda (OS) - A rendőrség kitiltotta a Pride-ot az Andrássyról, a Bajcsyról és a Deákról a Mi Hazánk bejelentése miatt

    A BRFK kitiltani kényszerült a Pride-ot a felvonulásaik történetének legszimbolikusabb helyeiről a Mi Hazánk korábbi bejelentése és a Kúrián sikerrel járt jogorvoslata miatt, így a Szivárvány Misszió Alapítvány által bejelentett Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út - Deák tér útvonalon nem vonulhatnak az LMBTQP-propagandisták a rendőrség végleges határozata szerint.

Karácsony Gergely bánatában a szivárványos zászlaját félárbocra eresztheti. Bár a kormány által irányított rendőrség múlt héten a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltotta be, a Kúria ítélete szerint ez jogsértő volt, és elsőbbséget élvező, érvényes benyújtásként fogadtatták el az általam bejelentett gyűlést, ezért kényszerült a BRFK új határozatot hozni.

Nyilván nem lehet minden helyet minden időre lefoglalni a deviánsok elől, de a legszimbolikusabb Andrássy útról való kiszorításuk és több más reprezentatív közterület lefoglalása igenis komoly siker és jelzésérték: elég volt az LMBTQP-propagandából!

A Mi Hazánk az egyetlen párt, mely a homoszexuális propagandafelvonulás betiltását követeli, hiszen mi a mára mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját nem fogadjuk el: a tiltást szorgalmazzuk.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.