OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2021. május 12., szerda 15:55

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. május 12., szerda (OS) - Felszólítjuk az önkormányzatot, hogy tegyen meg mindent a hajdúhadházi családok együttmaradásáért! -

    Felszólítjuk az önkormányzatot, hogy tegyen meg mindent az ott lakó roma családok együttmaradásáért, védelméért és támogassa a munkavállalási lehetőségeiket, hogy saját maguk tudják finanszírozni a lakhatásukat. Mozdítsa elő az integrációjukat és teremtse meg az ott élő gyerekek továbbtanulási, kitörési lehetőségeit. Úgy segítsen a családoknak, hogy az valódi és ne látszatsegítség legyen.

A segítségnyújtásban a helyi roma önkormányzatnak is hatalmas felelőssége van! Támogassák a családokat ahelyett, hogy a fideszes vezetésű önkormányzattal karöltve a szegregációt, a hangulatkeltést fokoznák.  

Célunk egy szociálisan érzékeny Magyarországot építeni, ahol nem az ellenségeskedést szítják, vagy növelik a társadalmi különbségeket és kirekesztést.

Jármi Péter,
Hajdú-Bihar megye 02-es egyéni választókörzet LMP-s jelöltje az előválasztáson,
az LMP Hajdú-Bihar megyei elnöke
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.