OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. május 13., csütörtök 10:52

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. május 13., csütörtök (OS) - Jánosi-Lesi Ágota és Domján Judit lettek a Pest Megyei Közgyűlés új DK-s képviselői

    A közelmúltban súlyos betegségben elhunyt Törzsök Tibor és Penz András DK-s képviselők listás mandátumait a tegnapi naptól Jánosi-Lesi Ágota és Domján Judit vette át a Pest Megyei Közgyűlésben. Képviselőink a Pest megyei Területi Választási Bizottságtól megkapták megbízólevelüket, majd rövid megbeszélésen vettek részt Szabó Istvánnal, a Közgyűlés elnökével. Jánosi-Lesi Ágota és Domján Judit a Közgyűlés tagjaiként a megye lakosait fogják képviselni a Demokratikus Koalíció frakciójában.

Új képviselőinknek eredményes munkát és sok sikert kívánunk!

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.