OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2021. május 20., csütörtök 19:22

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének (VGYKE) közleménye
    Budapest, 2021. május 20., csütörtök (OS) - VIDEÓK, PODCASTOK ÉS SLIDESHOW-K LÁTÁSSÉRÜLTEKNEK

    Amilyen gyorsan fejlődik az internetes műsorkészítési technika, olyan gyorsan hódítja meg ezeket a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE). Így ugyanis naprakészen tudják informálni munkatársaik a népes tagságot. Ez pedig nagy segítség volt a veszélyhelyzet idején, amikor megszakadt a személyes kapcsolat a szervezet és tagsága között. De még a lazítás időszakában is fontos feladatot töltenek be az interjúk és tudósítások, mert sokan továbbra is otthonukban töltik a legtöbb időt, és innen tudják követni az eseményeket. A Youtube-ról és a Facebookról egyaránt értesülhetnek a változásokról és az újra elérhető szolgáltatásokról.

Évek óta rendelkezik a VGYKE saját, hivatalos Youtube-csatornával, ahol többszáz videó és hangzó, képes anyag található lejátszási listákba rendezve. Tavaly év elején tíz kisfilmben mutatták be az új regionális központot, annak irodáit, kezelő helyiségeit és teamjeit. Később a megújult Hangos Hírmondóban foglalták össze a tudnivalókat. Ezt követte a Karanténriport sorozat, a Vendégváró, legújabban pedig a Home office-ban a látássérültek 16 részes sorozata. Ezek a médiatartalmak fél perctől 149 percig terjedően változatos terjedelemben jelentek meg. Olykor profi fotóssal készítették a kisfilmeket, de legtöbbször saját műsorvezetőkkel és hangszerkesztővel dolgoznak, így is kiváló minőséget produkálva.

Kontaktszemély Fodor Ágnes elnök, tel.: +36703875260.
VGYKE Sajtóiroda

     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE)

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.