OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. május 25., kedd 18:09

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2021. május 25., kedd (OS) - Miniszterelnök jelöltként indítjuk Ecsenyi Áront az előválasztáson

    Ecsenyi Áron is beszállt az előválasztásba. Mivel az előválasztási szabályok nem tartalmazzák, hogy jobboldali nem indulhat, ezért élünk is ezzel a lehetőséggel. A miniszterelnök jelölteknek 20 000 aláírást kell gyűjtenie fő szabály szerint, ehhez pedig elég aktivistánk van - noha mi nem adófizetői pénzekből gazdálkodunk, mint a Fidesz-DK-Momentum-stb.
Az előválasztás informálisan csak a fideszeseket zárja ki az indulásból, ami inkább tűnik egy belső baloldali érdekharcnak, mintsem ideológiai elvárásnak, hiszen a Fidesz is baloldali. A CSOK, a magánnyugdíj államosítás, a közmunka és az európai léptékben is csúcstartó munkát terhelő adók és paternalizmus miatt nyilvánvalóan komolytalanság lenne a jobboldali jelzővel kitüntetni a kormány pártot. Ugyanakkor fontos lenne, hogy már az előválasztáson megjelenjen olyan jelölt, aki tényleg jobboldali értékeket képvisel. Ezért indítjuk Ecsenyi Áront. Pártunk fő célja, hogy az állami szolgáltatások lemondhatóak legyenek, havi több, mint 100 ezer forintnyi adótól mentesítve a dolgozó embert.
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.