2024. április 20. szombat

2021. május 25., kedd 18:09

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2021. május 25., kedd (OS) - Miniszterelnök jelöltként indítjuk Ecsenyi Áront az előválasztáson

Ecsenyi Áron is beszállt az előválasztásba. Mivel az előválasztási szabályok nem tartalmazzák, hogy jobboldali nem indulhat, ezért élünk is ezzel a lehetőséggel. A miniszterelnök jelölteknek 20 000 aláírást kell gyűjtenie fő szabály szerint, ehhez pedig elég aktivistánk van - noha mi nem adófizetői pénzekből gazdálkodunk, mint a Fidesz-DK-Momentum-stb.
Az előválasztás informálisan csak a fideszeseket zárja ki az indulásból, ami inkább tűnik egy belső baloldali érdekharcnak, mintsem ideológiai elvárásnak, hiszen a Fidesz is baloldali. A CSOK, a magánnyugdíj államosítás, a közmunka és az európai léptékben is csúcstartó munkát terhelő adók és paternalizmus miatt nyilvánvalóan komolytalanság lenne a jobboldali jelzővel kitüntetni a kormány pártot. Ugyanakkor fontos lenne, hogy már az előválasztáson megjelenjen olyan jelölt, aki tényleg jobboldali értékeket képvisel. Ezért indítjuk Ecsenyi Áront. Pártunk fő célja, hogy az állami szolgáltatások lemondhatóak legyenek, havi több, mint 100 ezer forintnyi adótól mentesítve a dolgozó embert.
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt