2024. április 25. csütörtök

2021. június 3., csütörtök 13:58

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. június 3., csütörtök (OS) - prof.Dr.Kovács Árpád a KEP Elnöke / emlékezés Dr.Czeglédi Józsefre

Dr.Czeglédi József  elnök úrra emlékezve kezdte meg idei  Közgyűlését a KEP, amelynek során prof.Dr.Marinovich Endre Társelnök felelevenítette a tagság számára egykori elnökünk életútját továbbá a KEP alapítását és a KEP-ben betöltött szerepvállalását: " roppant nehéz lesz Jóska tevékenységének pótlása, de meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy a megkezdett munkát folytassuk, a hagyományokat megőrizzük". A tagság 1 perces néma felállással tisztelgett Dr.Czeglédi József elnök úrra emlékezve.
Vasvári József klubigazgató ismertette a Közhasznúsági, Gyömbér Ákos gazdasági felelős a pénzügyi és Gendur András FB elnök a felügyelő bizottság beszámolóját.
A Közgyűlés minősített többséggel prof.Dr.Kovács Árpád urat, a Költségvetési Tanács elnökét választotta meg a KEP Elnökének, akinek ars poeticája az alábbi: " jó szívvel vállalom  az általam igen nagyra becsült Czeglédi József barátom és az Önök által felépítettek folytatását, az embereket összekötő hidak fenntartását és politikai hovatartozás, világnézeti beállítódottságon átívelő, feszültségeket oldó fejlesztését, a véleménycserét és annak alapján mindnyájunk épülését szolgáló emberi-baráti cselekvést tartanám munkám alapvető elemének, mint ahogy példamutatóan, integratívan történt eddig is"
Németh László projektmenedzser a KEP tematikus programja és működése c. illetve KEP Társadalmi Párbeszéd hatékony aktív kommunikációval c. pályázatainkat ismertette.
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület