OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2021. június 3., csütörtök 13:58

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. június 3., csütörtök (OS) - prof.Dr.Kovács Árpád a KEP Elnöke / emlékezés Dr.Czeglédi Józsefre

    Dr.Czeglédi József  elnök úrra emlékezve kezdte meg idei  Közgyűlését a KEP, amelynek során prof.Dr.Marinovich Endre Társelnök felelevenítette a tagság számára egykori elnökünk életútját továbbá a KEP alapítását és a KEP-ben betöltött szerepvállalását: " roppant nehéz lesz Jóska tevékenységének pótlása, de meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy a megkezdett munkát folytassuk, a hagyományokat megőrizzük". A tagság 1 perces néma felállással tisztelgett Dr.Czeglédi József elnök úrra emlékezve.
Vasvári József klubigazgató ismertette a Közhasznúsági, Gyömbér Ákos gazdasági felelős a pénzügyi és Gendur András FB elnök a felügyelő bizottság beszámolóját.
A Közgyűlés minősített többséggel prof.Dr.Kovács Árpád urat, a Költségvetési Tanács elnökét választotta meg a KEP Elnökének, akinek ars poeticája az alábbi: " jó szívvel vállalom  az általam igen nagyra becsült Czeglédi József barátom és az Önök által felépítettek folytatását, az embereket összekötő hidak fenntartását és politikai hovatartozás, világnézeti beállítódottságon átívelő, feszültségeket oldó fejlesztését, a véleménycserét és annak alapján mindnyájunk épülését szolgáló emberi-baráti cselekvést tartanám munkám alapvető elemének, mint ahogy példamutatóan, integratívan történt eddig is"
Németh László projektmenedzser a KEP tematikus programja és működése c. illetve KEP Társadalmi Párbeszéd hatékony aktív kommunikációval c. pályázatainkat ismertette.        
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.