OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2021. június 12., szombat 14:21

A Nemzeti Pedagógus Kar közleménye
    Budapest, 2021. június 12., szombat (OS) - A Nemzeti Pedagógus Kar 2021. június 12.-én szombaton Budapesten tartotta Országos Tisztújító Alakuló Küldöttgyűlését.

        A küldöttek újabb 5 éves ciklusra elnöknek Horváth Pétert a győri Révai Miklós Gimnázium és Kollégium intézményvezetőjét, elnökhelyettesnek Iszák Tibort a Fehérgyarmati Deák Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium intézményvezetőjét választották meg.
     Az ismételten megválasztott Horváth Péter elnök sok sikert, együttműködő és eredményes munkát kívánt a küldötteknek és a megválasztott tisztségviselőknek.

     Kiadó: Nemzeti Pedagógus Kar

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.