OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. július 8., csütörtök 12:11

A Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 8., csütörtök (OS) -

    
"A Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával való együttműködés lehetővé teszi, hogy a szolgáltató szektor a fővároson kívül is megvethesse a lábát, és az oktatás és az infrastruktúra összehangolt fejlesztésével Pécset is feltegye a szolgáltató szektor befektetőinek térképére. A közös projekt olyan páratlan szakmai együttműködést tesz lehetővé, melynek eredményeképpen a magyar gazdaság zászlóshajójaként is emlegetett üzleti szolgáltatások iparág tovább erősödhet a régióban, ezzel hozzájárulhat további új befektetések vonzásához és új munkahelyek megteremtéséhez." – Emelte ki Slomska Monika, a Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség (HOA) elnöke.

"A pécsi önkormányzat kiemelt törekvése, hogy munkahelyeket teremtsen a városban. Fontos célunk, hogy olyan cégeket tudjunk Pécsre csábítani, amelyek képesek a Pécsi Tudományegyetemről kikerülő, magasan képzett és nyelveket beszélő fiataloknak munkát adni. Ezzel vonzó perspektívát tudunk kínálni a számukra, és mindazoknak, akik szeretnének be- vagy visszaköltözni Pécsre. A HOA tapasztalata, szakértelme és hálózati kapcsolatrendszere segítséget nyújt számunkra abban, hogy nagy múltú és gazdag tradíciókkal rendelkező városunkban fenntartható, modern és innovatív munkahelyeket hozhassunk létre" – fogalmazta meg Ruzsa Csaba, Pécs gazdaságért felelős alpolgármestere.

     Kiadó: Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.