OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. július 21., szerda 11:57

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. július 21., szerda (OS) - A DK reagálása Orbán Viktorra - Az orbáni népszavazás érvénytelen és eredménytelen lesz, tenni fogunk róla

        A miniszterelnök súlyos vereségeken és húsbavágó veszteségeken van túl. Magyarország elveszítette az uniós pénzeket az Orbán-rendszer féktelen lopásai miatt, ráadásul a világsajtó címlapjaira is került azzal, hogy magyar újságírókat és ellenzéki politikusokat figyeltethetett meg egy izraeli kémszoftverrel. Mindkét tény külön-külön is alkalmas lenne arra, hogy 2022-ben az Orbán-rendszer végét okozza. Ezzel a miniszterelnök is tökéletesen tisztában van, kétségbeesése eredményeként pedig most is azt teszi, mint mindig: újabb háborút talált ki magának "Brüsszellel", ennek keretében hirdetett népszavazást.
     A Demokratikus Koalíció előre szól: a miniszterelnök népszavazása érvénytelen és eredménytelen lesz. Tenni fogunk róla, ahogy elértük ezt a 2016-os népszavazásánál is. Az Orbán-rendszer az utolsó felvonásához érkezett, a végét pedig egy újabb hazugságra épített népszavazás sem tudja megakadályozni.

Barkóczi Balázs
a DK szóvivője

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.