OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2021. július 21., szerda 13:26

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. július 21., szerda (OS) - Újabb fideszes bravúr: a világpiacon csökken, Magyarországon viszont tovább drágul a benzin

    Mindenki örülhet annak, hogy a napokban folyamatosan csökkent az olaj világpiaci ára, kivéve a magyarokat, mivel hazánkba ennek ellenére is újabb és újabb csúcsokra tör a benzin ára. A nem mindennapi teljesítménye oka az, hogy az Orbán-kormány és az MNB tudatosan gyengíti a forintot azért, hogy nyerészkedjenek az árfolyamon, így biztosítva a kiváltságos kevesek gazdagodását, miközben a többség terhei folyamatosan nőnek.

Rekordmagas az infláció, méregdrágák az üzemanyagok, a forint árfolyama mélyrepülésben, ez lenne az a nagyszerű időszak, amiről Orbán Viktor januárban még úgy beszélt, hogy "nagy idők kapujában állunk"?

A fideszes politikusok csak hárítják a felelősséget és kifogásokat keresnek az élet minden területén jelentkező egyre jelentősebb áremelkedések miatt miközben nem foglalkoznak az emberekkel, akiknek a megélhetési költségei folyamatosan drágulnak.

Az MSZP azt követeli, hogy a Fidesz ne nyerészkedjen az emberek kárára! Továbbá felszólítjuk a kormányt és jegybank vezetését, hogy tegyenek érdemi lépéseket az infláció és az üzemanyagárak emelkedésnek megállítása, valamint a forint erősítése érdekében!

MSZP

Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.