OS Országos Sajtószolgálat
2021. szeptember 22. szerda
Ismertető


2021. július 23., péntek 12:12

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. július 23., péntek (OS) - A kihirdetett felsőoktatási felvételi ponthatárok tükrözik a Fidesz oktatáspolitikájának kudarcát -

    Az elmúlt időben világossá vált mindenki számára, hogy a kormányt nem a tudás népszerűsítése hajtja, hanem a közpénz lenyúlása a közszférából is.

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja szerint az ország versenyképességének egy olyan társadalom a feltétele, ahol minél többen birtokosai magasszintű tudásnak. A 2022-es kormányváltás után ingyenessé kell tenni mindenki számára az első diploma megszerzését, vissza kell állítani az egyetemek önállóságát és országos kollégiumfejlesztési programot kell indítani, hogy hogy a tehetséges, de szegényebb közegből származó gyerekek is el tudják végezni az egyetemet, anélkül, hogy abba a családjuk beleroppanna.

Kanász-Nagy Máté,
az LMP társelnöke
     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.