OS Országos Sajtószolgálat
2021. december 4. szombat
Ismertető


2021. július 25., vasárnap 14:37

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. július 25., vasárnap (OS) - Mi történik az országban? A homofób szélsőjobboldallal együttműködő politikusok mondtak tegnap beszédet a Pride-on. Egyedüliként Székely Sándor független országgyűlési képviselő mondott nemet a  Fidesz melegellenes törvényére az Országgyűlésben pár hete. Soktizezer köszönetet kapott Székely emberektől.

    Székely: "Az LMBTQ szervezetekről semmit sem kaptam. Az úgynevezett szabad magyar sajtó - bár ezer cikket írt a témáról - engem nem szólaltatott meg. Számukra nem létezem, a pártomról, az ISZOMM-ról egy büdös sort sem írnak."

Tegnap egy olyan országgyűlési képviselő mondott beszédet a Pride-on, aki 2018-ban Vona Gáborral tárgyalt választási együttműködésről, valamint most is azt gondolja, hogy a melegellenes törvényt simán megszavazó kirekesztő, homofób, gyűlölettel politizáló Jobbikkal érdemes kormányt váltani.

Valaki magyarázza meg, hogy mi történik. A képviselő közösségi oldalán várja a megfejtéseket.
     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.