OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. szeptember 12., vasárnap 10:29

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 12., vasárnap (OS) - Megengedheti magának az egészségügy, hogy akár csak egyetlen dolgozót is elveszítsen?

    Ugye, nem. Úgy tűnik, hogy ez mindenkinek egyértelmű, csak Orbán Viktornak és a kormányának nem az. Már így is óriási létszámhiánnyal küzdenek az ellátóhelyek, és ha továbbra is ragaszkodik a kötelező oltás őrültségéhez a kormány, annak beláthatatlan következményei lesznek.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely kiáll a dolgozók mellett, és valljuk, hogy elfogadhatatlan a zsarolás bárkivel szemben, aki nem oltatja be magát. Ezzel az intézkedéssel a kormány újabb szöget ver az így is haldokló egészségügy koporsójába, elűzve rengeteg embert arról a pályáról, amelyet szívvel-lélekkel végeztek, hivatástudattal választottak.

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.