2024. április 27. szombat

2021. szeptember 19., vasárnap 11:50

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. szeptember 19., vasárnap (OS) - A DK budapesti polgármesterei szerint Dobrev Klára vissza fogja adni az önkormányzatok becsületét!

Ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, 2022-ben le kell váltanunk az Orbán-rendszert, így a Dobrev Klára vezette új kormány segítségével folytathatjuk a munkánkat - jelentették ki a DK budapesti polgármesterei, akik szerint Dobrev Klára támogatni fogja őket abban, hogy a kerületek megvalósíthassák kitűzött céljaikat, és ő képes lesz visszaadni az önkormányzatok becsületét.

A DK budapesti polgármestereinek sajtótájékoztatóját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

Kiadó: Demokratikus Koalíció