OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. szeptember 21., kedd 19:56

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. szeptember 21., kedd (OS) - Megint csúsztat a baloldal

    A baloldal és sajtója csúsztat a pedagógusbérek ügyében. A mai kormányzati nyilatkozat éppen a béremelés fontosságáról szólt, ami az életpálya-modell megváltoztatása nélkül is megvalósítható.
A kormánypártok elkötelezettek a pedagógus-béremelés mellett. A jövő évi költségvetés mintegy 1045 milliárd forintot biztosít az oktatásban dolgozók bérére, ami mintegy 28 százalékos emelkedést jelent 2010-hez képest.
Ezzel szemben a baloldal kormányzása alatt csak károkat okozott, elvett egyhavi fizetést a tanároktól, iskolákat zárt be, 381 helyen szüntette meg az oktatást. Ebből a korszakból nem kérünk többet.
    
     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.