OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2021. november 11., csütörtök 16:11

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. november 11., csütörtök (OS) - Megállítottuk Orbánék üzemanyagárakon történő nyerészkedését, de nem állunk meg!

    Győzött a józan ész: a néppárti Jobbik nyomására befagyasztotta az üzemanyagárakat az Orbán-kormány.

Az Orbán-kormány tehetetlenségét látva a néppárti Jobbik szerdán határozati javaslatot nyújtott be az elszabaduló üzemanyagárak megfékezésére. Első lépésként a Jobbik azt kezdeményezte, hogy az üzemanyagok kiskereskedelmi árát novemberi árakon fagyasszák be legalább az év végéig.

Úgy tűnik, a kezdeményezés mellett már az aznapi kormányülésen sem mertek elmenni, és bár – ahogy Gulyás Gergelytől megtudtuk – kormányszinten viszonylag olcsónak (!) találják az üzemanyagokat, végül mégis – megfogadva a néppárti Jobbik javaslatát – befagyasztják az árakat.

Aki persze két luxusrepülőgéppel megy tárgyalni, és a klímacsúcson is magánjettel "teszi tiszteletét", az – mondhatni – már teljesen elvesztette realitásérzékét, és vélhetően fogalma sincs, mi az olcsó és mi a drága a magyar emberek számára. A politikai érzéke viszont nyilvánvalóan megmaradt, és pontosan tudta, hogy nincs más választása: féken kell tartania az üzemanyagárakat, mert annak további emelkedése az egekbe repítheti a már jelenleg is brutális inflációt, ezáltal nem csupán gazdasági, de szociális katasztrófát is okozhat.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.