OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2021. november 23., kedd 12:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2021. november 23., kedd (OS) - Az MSZP követeli, hogy regisztráció nélkül oltsanak tovább! Ha így többen veszik fel az oltást, miért nem ezt csinálja a Fidesz?

        Regisztráció nélkül sokkal többen veszik fel az oltást – ezt bizonyítja az oltási akcióhét első napja, amikor csaknem 131 ezer ember oltottak be, köztük csaknem 19 ezer olyan honfitársunkat, aki eddig oltatlan volt.
     Az átoltottság növelésének megoldása itt van a Fidesz-kormány orra előtt: töröljék el a regisztrációt és mostantól legyen folyamatosan "oltási akcióhét"!
     Persze értjük, hogy a kémprogramokat működtető Orbán-kormány betegesen vonzódik az adatgyűjtéshez, de az emberek életének megmentése most mindennél fontosabb!
     Az egész országnak az az érdeke, hogy minél többen védettek legyenek a koronavírus súlyos hatásaival szemben, ezért az MSZP követeli, hogy a jövőben regisztráció nélkül oltsanak tovább!
     Ha a Fidesz-kormány visszatér a korábbi, oltási kedvet visszafogó módszerhez, vállalnia kell a drámai következmények felelősségét!

MSZP
Bővebb információ: Bangóné Borbély Ildikó országgyűlési képviselő

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.