OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2021. november 24., szerda 09:38

Az Országos Polgárőr Szövetség közleménye
    Budapest, 2021. november 24., szerda (OS) - Országszerte több száz polgárőr állt szolgálatba az oltópontokon

    Szerencsére a vártnál is többen veszik fel az oltást a rendkívüli oltási akció hetében, ezért a kormányhivatalok és az egészségügyi intézményekből érkező kéréseknek megfelelően keddtől újra több száz polgárőr teljesít szolgálatot országszerte a kórházakban és a rendelőintézetekben kialakított oltópontokon. A polgárőrök, akik a munkájuk mellett, önkéntesen végzik feladatukat, amellett, hogy segítik az egészségügyi dolgozók és a Honvédség munkáját a beléptetésnél, az épületeken kívül hozzájárulnak a közbiztonság fenntartásához, segítik az oltásra érkezőket a tájékozódásban, a mozgásukban korlátozottakat pedig az oltópontra jutásban.
Mindezek mellett a polgárőrök, az előző járványhullámhoz hasonlóan, újra segítik a kistelepüléseken a háziorvosokat és kiszállítják számukra a szükséges oltóanyagot.

     Kiadó: Országos Polgárőr Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.