OS Országos Sajtószolgálat
2022. január 25. kedd
Ismertető


2021. november 25., csütörtök 13:09

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. november 25., csütörtök (OS) - Drámaian megnőtt Európában a nők elleni erőszak a bevándorláspárti politika miatt - Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára (Nők elleni erőszak megszüntetésének a világnapja)

    A nők és gyermekek elleni erőszak a Fidesz kormányzása óta kiemelt bűncselekmény, amelyet az új Büntető törvénykönyv kiemelten büntet. A baloldal azonban mélyen hallgat arról, hogy a baloldal bevándorláspárti politikája miatt drámaian megnőtt a nők elleni erőszak Európában. Korábban békés európai városokban a nyílt utcán erőszakolnak meg nőket. Németországban 80 százalékkal nőtt a migránsok által elkövetett erőszak, Ausztriában minden ötödik fiatal nőt ért már erőszakos támadás. Márki-Zay Péter mégis cinikusan nevetgélve cáfolja, hogy a migráció ilyen veszéllyel járna, szerinte kitaláció, hogy a migránsok erőszakos bűncselekményeket követnek el. Ha a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalon múlna, hazánkból is bevándorlóországot csinálnának, teljesítenék Brüsszel megrendeléseit és ide is betelepítenék a migránsokat, ezzel veszélybe sodornák Magyarország biztonságát.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.