OS Országos Sajtószolgálat
2023. február 4. szombat
Ismertető


2021. december 23., csütörtök 18:57

Az Arany Liliom Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. december 23., csütörtök (OS) - NYÍLT LEVÉL AZ ESÉLYES MINISZTERELNÖK JELÖLTEK RÉSZÉRE

    Négy évvel ezelőtt készítettünk már egy összesítést, Devizahitel – Kézikönyv képviselőknek címmel. Sajnos az ebben szereplő problémák jelentős része a mai napig is megoldatlan.
Minden törekvésünk ellenére az elmúlt években nem sikerült érdemi kapcsolatot kialakítani kormányzati szervekkel (néhány kezdeményezésünk szerepel a mostani összesítésünkben).
Abban bízunk, hogy elindul hamarosan a kormányzati szervek, állami hatóságok és a devizahiteles szervezetek között érdemi munka. Így lehetőség lesz olyan probléma területekre is kitérni, melyek nem szerepelnek ebben az összesítésben.
Már 20 éve annak, hogy elindult a devizahiteles pusztítás hazánkban. Éppen ideje, hogy az igazság minden területen kiderüljön. Valljuk, hogy intenzív és alapos munkával 2022 végéig a megtévesztett fogyasztók szempontjából sikeresen lezárhatjuk ezt a rémtörténetet.

Tisztelettel: Szabó József

Az Arany Liliom Alapítvány kurátora, a Hiteles Mozgalom ügyvezetője ezt a levelet közvetlenül postán is elküldte az esélyes miniszterelnökök részére, a két említett összeállítással együtt.
Részletek a Hiteles Mozgalom honlapján.


     Kiadó: Arany Liliom Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.