OS Országos Sajtószolgálat
2022. május 21. szombat
Ismertető


2022. január 17., hétfő 16:36

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2022. január 17., hétfő (OS) - Köret nélkül ajánlja a Fidesz a csirkefarhátat: brutálisan drágul a krumpli – az Egységben Magyarországért csökkenteni fogja az élelmiszerek árait!

    A Fidesz rárobbantotta a szegénységet Magyarországra: mostanra már a népeledelnek számító burgonyát sem tudja mindenki megvenni. A KSH legfrissebb adatai szerint a krumpli drágul a legjobban, már majdnem harmadával kerül többe, mint egy évvel ezelőtt.

Ide juttatta a Fidesz az országot: csirkefarhátat ajánlanak a magyaroknak, de köret nélkül, mert a népnyúzó Orbán-kormány alatt még a krumpli is ünnepi étellé drágul.

És miközben az árak az egekben, a Fidesz még mindig minden vásárlásnál beszedi a 27 százalékos áfát! Ilyen sok adót Európában egy kormány sem sajtol ki az emberekből! Csak a Fidesz!

Az Egységben Magyarországért a kormányváltás után 5 százalékra fogja csökkenteni az alapvető élelmiszerek áfáját, mert az embereknek olcsóbb élelmiszer kell!  Aki ezt akarja, voksoljon az Egységben Magyarországért jelöltjeire április 3-án! Szavazzák meg maguknak az olcsóbb árakat!

MSZP

Bővebb információ: Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.