OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. január 19., szerda 13:13

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. január 19., szerda (OS) - A magyar politikai életbe ejtőernyőztetett Márki-Zay Péter - "Mini Feri" – azt mondja, hogy a miniszterelnök gyáva, nem áll ki vele választási vitára. A civilek nagy többsége ezzel szemben úgy gondolja, hogy egy vitához rátermett, előéletében politikai alkalmasságát is bizonyító kihívóval érdemes eszmecserét folytatni.

    A gyáva az, aki tudja, hogy a magyar polgárok soha többé nem engednék a miniszterelnöki székbe, és ezért előjátékként "Mini Feri-féléket" pottyant miniszterelnök-jelölt státuszba.
"Mini Feri" vigyázz!
Gy.F. előre jelezte, hogy a választások után, esetleges győzelem esetén jelöli ki a státuszra alkalmas személyt. Figyelemreméltó előrelátás ez, mert Márki-Zay mindennap bizonyítja, hogy felkészültsége, habitusa legfeljebb hordószónoknak megfelelő. De ahhoz édeskevés, hogy Orbán Viktorhoz mérje személyiségét.
A CÖF-CÖKA tanácsolja, hogy a szivárványkoalíció hataloméhes vezetőivel vitázgasson, tőlük tanulhat néhány böszmeséget.
Karácsony Gergely sorsa kijelölte az utat, ahol szabadon mehet, választva, hogy biciklin, vagy gyalog.
A közvéleménykutatások és a Békemenet üzente, hogy az Apró-klán hátterű Gyurcsány Ferenccel akkor sem lehet választásokat nyerni, ha valakinek hasonlóan nagy az egója, mint főnökének.
CÖF-CÖKA vezetősége
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.