OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2022. január 19., szerda 18:29

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. január 19., szerda (OS) - Az egészségturizmus helyzete és fejlődési irányai, különös tekintettel a vírushelyzetre, járványügyi kilátások- zoom Törzsasztal Fórum január 18-án

    Moderátori minőségben prof. Dr. Kovács Árpád, a KEP elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke köszöntötte az előadókat és az érdeklődő részvevőket.

Kacskovics Imre "A COVID-19 pandémia jelenlegi helyzete, a védőoltások jelentősége" című előadásában megerősítette, hogy az emberi élet védelme érdekében szigorú intézkedések szükségesek. Megítélése szerint az OMIKRON, az emberiség történetének legfertőzőbb vírusa itthon az elkövetkező 3 hétben fog kicsúcsosodni. Szerinte az MRNS vakcinák egy csodatörténet, amiért bízik benne, hogy Nobel-díjat fog kapni Karikó Katalin.

Dr. Ruszinkó Ádám: "az egészségturizmus helyzete és fejlődési irányai – és egy kis pandémia" című előadásában bemutatta, mit értünk egészségturizmus, gyógyturizmus, orvosi turizmus alatt. Beszélt a wellness és az új termékek: Medical Wellness, wellness-központ, medical wellness, selfness, fitness, Beauty jelentőségéről és térhódításáról itthon.

Kérdéseket kaptak az előadók az idei szezon esélyeiről, az utazások biztonságos tervezéséről, a sportolók fertőzöttségéről stb.
Az előadások az egyesület honlapján visszanézhetők.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.