OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2022. január 23., vasárnap 12:14

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának közleménye
    Budapest, 2022. január 23., vasárnap (OS) - Kásler Miklós miniszter személyesen tájékozódott a Szent Imre kórházban történt tűzeset kapcsán

    Vasárnap reggel tűz ütött ki a fővárosi Szent Imre kórház földszinti épületének egyik helyiségében. A tűzoltóság nagy erőkkel vonult a helyszínre, akik a helyzetet kézben tartva eloltották a többszintes épületének földszintjén felcsapó lángokat, majd megkezdték a kórház átvizsgálását, átszellőztetését és az épület kiürítését. A tűz egy halálos áldozatot követelt, és 56 beteget kellett áthelyezni, közülük három személynek enyhe sérülése van, és négy beteget egy másik intézménybe szállítottak át.

Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere a helyszínen tájékozódott arról, hogy a betegek az őket gyógyító és ápoló orvosok, ápolók, valamint a teljes személyzet biztonságban van és a főigazgatót minden segítségéről biztosította. A tűz okait jelenleg vizsgálják.
    
     Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.