OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. január 24., hétfő 20:17

A Hon Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. január 24., hétfő (OS) - HANGOLÓDJ A SZÍNHÁZRA! AVAGY NEM LEHET ELÉG KORÁN ELKEZDENI A MAGYAR TÖRTÉNELEM MEGISMERTETÉSÉT

    Tudásalapú játékkal és bemutatók sorozatával, izgalmas krimikkel, szerelmes történetekkel, valamint intrikákkal folytatódik az idei évad az Udvari Kamaraszínházban. A megidézett pillanatok egyszerre szórakoztató és nevelő célzattal születnek újjá a színpadon, egy remek alkotói gárda összjátékában.

A Hon Alapítvány egyik küldetése, hogy rávilágít a hagyományőrzés fontosságára.
Éppen ezért karolta fel a civil szervezet az Udvari Kamaraszínház történelmi ismeretterjesztő akcióját, amelynek célja, hogy minél több fiatalnak mutassák be a magyar történelem sarkalatos pillanatait. Az előadásokon résztvevő középiskolás diákok bluetooth hangszórót és egyéb informatikai kiegészítő eszközöket nyerhetnek. Minden előadás után sorsolás van.

A nyereményjátékról és a játékszabályzatról az Udvari Kamaraszínház weboldalán tájékozódhatnak.

Udvari Kamaraszínház - ahol a hősök életre kelnek.
(A HON ALAPÍTVÁNY)

     Kiadó: A Hon Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.