OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2022. január 25., kedd 12:59

A Magyar Munkáspárt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. január 25., kedd (OS) - A pekingi olimpia legyen a béke, a humanizmus ünnepe!

        Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnökének nyilatkozata
    
     Néhány nap múlva, február 4-én Pekingben megkezdődnek a XXIV. Téli Olimpiai Játékok. A Magyar Munkáspárt meggyőződése, hogy a pekingi olimpia a legmagasabb szinten megrendezett sportviadal és egyben az olimpiai eszmék, a humanizmus és a béke nagyszerű ünnepe is lesz – nyilatkozta Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke.
     A Magyar Munkáspárt elismeréssel adózik a Kínai Népköztársaságnak, hogy a feszültséggel teli nemzetközi helyzet és a covid járvány ellenére megszervezte a világ sportolóinak találkozóját. A pekingi olimpia szervezői lenyűgöző technikai újításokkal és kiváló szervezéssel biztosítják, hogy ez az olimpia a környezetet védő, igazi "zöld" olimpia legyen, és minden sportoló, minden részvevő biztonságban érezze magát.
     A Magyar Munkáspárt elítéli minden olyan politikai kísérletet, amelyek megkérdőjelezik a pekingi olimpia tisztaságát, a szervezés minőséget. Elítél minden bojkottfelhívást és egyéb politikai támadást. Elítéli azokat manipulációkat, amelyek a kelet-nyugati konfliktusra, az ukrajnai helyzetre hivatkozva igyekeznek megzavarni az olimpiát.

     Kiadó: Magyar Munkáspárt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.