OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2022. január 28., péntek 07:51

A Magyar Autóklub közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. január 28., péntek (OS) - A Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági kampányt hirdet

    A Magyar Autóklub az utóbbi időben a vasúti átjáróban bekövetkezett megnövekedett számú halálos kimenetelű balesetre figyelemmel 2022. évtől kezdődően kampányt indít a vasúti átjárón történő áthaladás során keletkező közúti balesetek számának csökkentése érdekében, ennek keretében  
- részint folyamatos felhívást intéz az autósokhoz, hogy mindig fokozott körültekintéssel közelítsék meg a vasúti átjárókat, és vegyék figyelembe a KRESZ ezzel kapcsolatos többlépcsős követelményrendszerét,
- másrészt szorgalmazza a kiemelten veszélyes, kizárólag fénysorompóval biztosított vasúti átjárók minél nagyobb számban történő legalább félsorompóval történő felszerelését, a sorompó nélküli (akár fénysorompóval ellátott) vasúti átjárók számának csökkentését, a teljes sorompóval ellátott vasúti átjárók számának növelését, az ezzel kapcsolatos változásokat figyelemmel kíséri, és erről az autós közvéleményt időközönként tájékoztatja.

     Kiadó: Magyar Autóklub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.