OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2022. február 15., kedd 10:06

A Fidesz közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. február 15., kedd (OS) - Ne hagyjuk, hogy gazdaságilag is visszazuhanjunk a Gyurcsány-korszakba!

    Soha a rendszerváltás óta nem nőtt olyan nagyot a gazdaság, mint 2021-ben. A Fidesz alatt plusz 7,1 százalékkal nő, Gyurcsányék alatt mínusz 7 százalékkal zuhant be a gazdaság. A választáson arról is döntünk, hogy a nemzeti kormánnyal folytatódik-e Magyarország gazdasági sikere, vagy gazdaságilag is visszazuhanunk a Gyurcsány-korszakba, amikor a baloldal tönkretette az országot, és saját alkalmatlanságának árát megszorításokkal szedte be a gyermekes családoktól, az idősektől, és a fiataloktól.
A baloldal ma is ugyanazt a rossz, elhibázott gazdaságpolitikát erőlteti, amit kormányzása alatt követett. 2010 óta  következetesen támadják a nemzeti kormány gazdaságpolitikáját. A baloldal miniszterelnök-jelöltje is egyértelművé tette, hogy  ő maga is "roppant liberális" a gazdaságpolitikában és nagyra értékeli annak a Gyurcsány-Bajnai-kormánynak a  politikáját, amely gazdaságilag tönkretette az országot, agyonadóztatta a magyar munkavállalókat, a vállalkozásokat, a családokat, kiárusította  a nemzetgazdasági vagyont. Most is  ugyanaz a Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni. A baloldal soha nem Magyarország, hanem Soros és a hozzá hasonló külföldi spekulánsok gazdasági sikerében érdekelt.

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.