OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2022. február 22., kedd 15:12

A Magyarországi Református Egyház - Református Közéleti és Kulturális Központ közleménye
    Budapest, 2022. február 22., kedd (OS) - Ismét Budapesten a népszerű kocsmamisszió.

    Visszatér Budapestre a Szólj be a papnak! elnevezésű programsorozat. A kocsmamisszió újabb, fővárosi állomásán a résztvevők arra keresik a választ, "Hol van Isten a bajban?". Az esemény egyben ünnepi alkalom is lesz, hiszen éppen öt éve indult útjára a sorozat.

Ahogyan a korábbi állomásokon, úgy a legújabbon is közismert embereket kérdezhetnek a vendégek, természetesen tabuk nélkül. Ez alkalommal Tóth Gabi énekesnő, Fischl Vilmos evangélikus lelkész, Czap Zsolt római katolikus pap és Káposztásné Horváth Tünde református lelkésznő ül egy asztalhoz, hogy a szenvedésről, a világ bajairól, a túlvilággal kapcsolatos emberi várakozásokról és természetesen Isten szerepéről beszélgessen.

A szervezők vallják, hogy rossz kérdés nem létezik, éppen ezért biztatnak mindenkit, hogy vegyen részt a papokkal, lelkészekkel, hitvalló emberekkel való kötetlen társalgásban.

A Szólj Be a Papnak! budapesti eseményét premierrel is egybekötik: itt mutatják be a rendezvény új dalát, Csűry Csaba Bennem a hang című számát.

További információk a Szólj be a papnak! blogján olvashatóak.

Budapest, 2022. 02. 28.

     Kiadó: Magyarországi Református Egyház - Református Közéleti és Kulturális Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.