OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2022. március 4., péntek 13:17

A Professzorok Batthyány Körének közleménye
    Budapest, 2022. március 4., péntek (OS) -

    Felhívás választásra és népszavazásra

Testületünk a keresztény, konzervatív értékrendet szem előtt tartva a haza és a nemzet érdekében cselekszik. Ereje a kollektív bölcsességben rejlik, építő kritikájával segíti a hiteles, tisztességes programmal működő kormány munkáját.
Kétezer éves keresztény kultúránk minden európai ember közös öröksége, identitásunk alapja. Csak az ehhez való ragaszkodással tudjuk Európát egységben tartani.
Az elmúlt időszakban a legszélsőségesebb politikai oldalak összefonódását képviselő, gyűlölettől és irigységtől vezérelt politikusok az igazságot nélkülöző megnyilvánulásaikkal honfitársaink megtévesztésével törnének hatalomra. A mindent eluraló gender-ideológiát kiszolgáló, az illegális migrációt támogató politikai tömörüléssel szembe kell szállnunk, hiszen a természeti törvények társadalom általi semmibevétele demográfiai öngyilkossághoz vezet.
Jövőnk, gyermekeink sorsa kell, hogy meghatározza mindannyiunk döntését. A mai drámai helyzetben az ország biztonságát, a nemzet és a család érdekeit mindenek fölé helyezve, magyarként kell európainak maradnunk.
Óriási a választás tétje. Nemzeti együvé tartozásunk, felemelkedésünk, versenyképességünk, közös múltunk és gyökereink teszik egyértelművé, hogy mire kell szavaznunk. A józan ész és előrelátás győzelmét reméljük, határozottan leszögezzük, hogy ezt az utat kell folytatnunk.: Sorsdöntő, hogy mindnyájan leadjuk szavazatunkat a parlamenti választáson és a népszavazáson.

     Kiadó: Professzorok Batthyány Köre

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.