OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2022. március 16., szerda 04:49

A Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 16., szerda (OS) - A MAZSISZEM megtartotta az idei zsidó vonatkozású március 15-i katonai tiszteletadással egybekötött egyedülálló emlékünnepségét a zsidó és más hitbéli hősök emlékére, amely most RENDHAGYÓ volt, hiszen ÖKUMENIKUS imádkozás is volt a megjelent vallási felekezetek képviselőivel a BÉKE mielőbbi eljöveteléért.

    Záró gondolataiban felhívást intézett mindenkihez, hogy csatlakozzon a közelgő Purim ünnepet megelőző böjtnaphoz nemre és felekezetre való tekintet nélkül, tehát ne egyen ne igyon szerda hajnaltól 12 órán át sötétedésig, ezzel is I-ten kegyelmét kérve és elősegítve a béke mihamarabbi eljövetelét.

Dr. Róbert Péter történész érdekfeszítő előadása után Napsugár Anna jeltáncművész produkcióját tekinthették meg az érdeklődők.
     Kiadó: Magyar Zsidó Szabadságharcosokért Emlékbizottság (MAZSISZEM)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.