OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 4. szombat
Ismertető


2022. március 17., csütörtök 11:44

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. március 17., csütörtök (OS) - Információvédelem menedzselése C. Szakmai fórum. Közel 100 résztvevővel tartotta a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 100. fórumát 2022.03.16-án.

        A pandémiás korlátozások könnyítése lehetővé tette a személyes részvételt. A megjelenteket Gasparetz András az Egyesület elnöke köszöntötte és röviden visszatekintett az elmúlt 20 évre. Az első prezentációt Móricz Pál a Szenzor Gazdaságmérnöki Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Tarján Gábor a Hétpecsét Egyesület alelnöke tartotta "Mi újság a 27000 családban? ISO/IEC 27002:2022" címmel. Másodikként Dr. Gulyás Gábor György a Vitarex Stúdió Kft. projektvezetője lépett színpadra, előadásának címe: "Adatvédelmi hatásvizsgálat és kockázat elemzés műszaki szemmel".
     A szünetet követően került sor átadásra Dr. Muha Lajos részére egy különleges elismerés: az elnökség döntése alapján a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület örökös tiszteletbeli tagjává választották. (Ilyen típusú elismerésre az Egyesület fennállása óta összesen két személyt jelöltek.)
     A ceremóniát követően Dr. Dósa Imre a Budapest Bank Zrt. adatvédelmi tisztviselőjének előadása következett: "Mit vártunk - mit kaptunk az adatvédelemben?" címmel. Aktualitása miatt kiemelt figyelmet kapott Dr. Krasznay Csaba a Nemzeti Közszolgálati Egyetem intézetvezetőjének előadása: "Ukrán-orosz háború a kibertérben – gyors elemzés az aktuális helyzetről."
    
Az eseményen elhangzott előadások diái a Hétpecsét honlapján – ahogyan a korábbi 99 fórum anyagai is!

     Kiadó: Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.