OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 3. péntek
Ismertető


2022. március 18., péntek 18:50

A Magyarországi Jehova Tanúi Egyház közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. március 18., péntek (OS) - Jehova Tanúi segítenek igazi reményt találni, miközben a legújabb felmérések szerint az emberek világszerte egyre kevésbé reménykednek és boldogok

    Samu Attila, Jehova Tanúi magyarországi szóvivője ezt nyilatkozta: "A Biblia szerint olyan jövő vár ránk itt a földön, amikor nem lesz fájdalom, szenvedés, sőt még halál sem. Sokan meglepődnek, amikor megtudják, hogy Isten eredeti szándéka az volt, hogy tökéletes emberek tökéletes körülmények között éljenek a földön. A szándéka sosem változott meg, és hamarosan megvalósul. Ebben az előadásban több nyomós érvet is felsorakoztatunk, miért bízhatunk jó okkal a Biblia ígéreteiben."

Ezenkívül mindenkit szeretettel meghívunk Jézus Krisztus halálának a megemlékezésére, amelyet évenként szoktunk megtartani. Jehova Tanúi ezt tartják a legfontosabb eseménynek 2022-ben. Tavaly a több mint 8,6 millió Jehova Tanújához több mint 12,6 millióan csatlakoztak be virtuálisan a megemlékezésre. Összesen 21 367 603-an vettek részt, ami 19,7 %-os növekedés 2020-hoz képest. Az emlékünnepen idén a személyes jelenlét mellett online is részt lehet venni.

Mindkét eseményen díjtalanul lehet részt venni, és nem szükséges előzetes regisztráció. A legközelebbi helyszínre vonatkozó információ a Tanúk hivatalos weboldalán található, vagy a co.hu@jw.org email címen kérhető.

     Kiadó: Magyarországi Jehova Tanúi Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.