OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 5. vasárnap
Ismertető


2022. március 19., szombat 08:07

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. március 19., szombat (OS) - Indul a Nemzetek Európája Karrierprogram új évfolyama. Az Ukrajnában zajló háború drámai módon hívta fel a figyelmet arra, hogy mennyire fontos az Európai Unió cselekvőképességének növelése. Magyarország számára fontos, hogy e folyamatnak mind rövid, mind hosszú távon cselekvő részese legyen.

    "Erősítsük együtt Európát!" mottóval, harmadik évfolyamát indítja ősszel a Nemzetek Európája Karrierprogram, amely 2020. szeptemberben indult azzal a céllal, hogy növelje az európai uniós intézményeknél sikeresen pályázó és elhelyezkedő, Európa és Magyarország ügye iránt egyaránt elkötelezett, idegen nyelveken jól beszélő, megfelelő szakpolitikai ismeretekkel rendelkező magyar szakemberek számát. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) és az Igazságügyi Minisztérium (IM) együttműködésében megvalósuló, 2022. szeptemberben új évfolyammal induló programra május 15-ig lehet jelentkezni.
A munka mellett elvégezhető, két szemeszteres képzés igazi mérföldkőnek számít az európai uniós karrierre készülők támogatásában: az elméleti tudás mellett gyakorlatorientált, széles körű képzést nyújt, felkészít az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal (EPSO) versenyvizsgájára, továbbá a szaknyelvi tudás fejlesztésével segíti a pályázók nemzetközi elhelyezkedését.

     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.