OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2022. március 29., kedd 15:25

A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége közleménye
    Budapest, 2022. március 29., kedd (OS) - A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségébe és a Családláncba tömörülő, mintegy 95 tagszervezet, akik a családokkal és a gyermekekkel foglalkozó magyar szervezetek képviselői, nyilatkozatban erősítik meg, hogy tevékenyen támogatják Magyarország Kormánya április 3-i népszavazási kezdeményezését, melynek célja, gyermekek védelme.

        Márton Zsuzsanna, a KCSSZ elnöke köszöni Magyarország Kormányának az elkötelezett állásfoglalást, és hangsúlyozza, hogy felhívásukhoz csatlakoztak a délvidéki, erdélyi, kárpátaljai és a felvidéki, családokkal foglalkozó magyar civil szervezetek.
     "Hiszünk abban, hogy a hagyományos család értékrendje szerint, a szülők joga a gyermekük szexuális nevelése, és a referendum nemleges támogatásával minden egyes szavazó hatással van a Kárpát-medence jövőjének alakulására. A családszervezet nevében felkérjük a választópolgárokat, hogy határon innen és túl éljenek a demokrácia adta jogukkal, fejezzék ki akaratukat a gyermekvédelmi népszavazáson, és a négy feltett kérdésekre szavazzanak NEM-mel! Legyünk minél többen, akik kinyilvánítjuk a véleményüket a gyermekek szexuális nevelésének kérdésében!" - emelte ki Márton Zsuzsanna.
     A nyilatkozat kitér arra is, hogy a KCSSZ partnerként tekint az egyházakra és minden civil szervezetre, amely az előttünk álló napokban ösztönzi az állampolgárokat a részvételre, illetve közös jellemzőjük, hogy felveszik a harcot a gyermekeket érő LMBTQ-propagandával, és kiállnak a gyermekvédelmi törvény rendelkezései mellett.

     Kiadó: Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.