OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 8. szerda
Ismertető


2022. április 7., csütörtök 12:45

A Magyarországi Református Egyház Zsinata Kommunikációs Szolgálat közleménye (3. rész)
    Budapest, 2022. április 7., csütörtök (OS) - Átlépte a 400 millió forintot a református gyülekezetek és a Magyar Református Szeretetszolgálat által összegyűjtött pénzadomány – ebből a Kárpátalján maradottakat és az onnan érkezőket segítik.

        2022 mozgalmas év a reformátusok életében: folytatódik az Országos Óvodaprogram, amelyben 66 óvoda épül vagy újul meg, továbbra is tart a református Bethesda Gyermekkórház felújítása, bővítése, ahogy a Károli Gáspár Református Egyetem megújítása is. Május 20-án, 21-én pedig a Magyar Református Egység Napján találkoznak a kárpát-medencei magyar reformátusok az erdélyi Gyulafehérváron, ahová minden magyar gyülekezetből várják a híveket.

Balatonszárszó, 2022. április 7.

     Kiadó: Magyarországi Református Egyház Zsinata Kommunikációs Szolgálat

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.