OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 9. csütörtök
Ismertető


2022. május 19., csütörtök 08:33

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. május 19., csütörtök (OS) - ÚJ SZPONZORRAL KEZDI A SZEZONT A SZENTENDREI KAJAK-KENU SE - Új szponzor, a Ford Hovány támogatásával vág neki az idei versenyszezonnak a Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület, amely már 2021-ben is jelentős előrelépést könyvelhetett el a versenyeken elért kiváló eredményeinek köszönhetően.

    A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület (SZKKSE) sportolói a 2022. május 20-22. között Győrben tartandó "szezonnyitó" Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon már a sportegyesület új szponzora, a Ford Hovány támogatásával indulhatnak – hívta fel a figyelmet Pétervári Pál, az SZKKSE alapító-elnöke, vezetőedzője. A tíz világbajnoki érmet szerző – ebből négy arany –, kétszeres Európa-bajnok kenus ezúton is köszönetét fejezte ki a sportegyesület új támogatójának.  

Az SZKKSE versenyzői által elért hazai és nemzetközi eredmények a korábbiaknál jelentősen figyelemre méltóbbak és kétségkívül magukért beszélnek. Így egyértelművé vált, hogy a sportegyesületnek, a versenysport minél jobb feltételeinek biztosítása érdekében, szponzori háttérre van szüksége – mondta Pétervári Pál. Hozzátette: a versenyzők  már adták azt, amit adhattak és ezt a továbbiakban is meg fogják tenni: az idejüket és a kitartásukat. "A legutóbbi sikerek őket igazolják, de egy profi ütemváltáshoz most már kell szponzor. Azt pedig nyugodt lelkiismerettel kijelenthetem, hogy ezekhez a srácokhoz, ehhez az egyesülethez most szponzorként csatlakozni, őket segíteni jó imidzsépítő lehetőség a jövőre nézvést" - mondta az SZKKSE elnöke.

     Kiadó: Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.