OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2022. május 20., péntek 08:39

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2022. május 20., péntek (OS) - Okos távlatokat a fővárosnak!

        Szemben a budapesti városvezetés mindössze 2027-ig szóló koncepciójával az ISZOMM álláspontja szerint azonban nagyon is szükség van egy hozzávetőlegesen harminc éves kitekintésű, átfogó budapesti jövőképre, amelyben az aquincumi hídra nyilván érdemes kitérni. Egy szélessávú főváros-vízió ugyanakkor messze túl kell lépjen a közlekedési problémákon, s abban szükséges előrelátás, hogy a magyar emberek összességében mit várnak el Budapesttől. Kellő ambíció esetén azonban Budapest európai világítótorony is lehetne egy innovatív tömegközlekedési tarifarendszerrel, amely számos elemében ötvözheti az ingyenességet és a világosan átlátható közlekedési opciókat.
     Az ISZOMM arra hívja fel az érintetteket, hogy már most induljon el a gondolatok versengése, elkerülendő a jelenlegi "ad hoc" fantáziálgatást, avagy a 2024-es önkormányzati választási kampány "last minute" ötletbörzéit.
     A teljes közlemény a párt honlapján olvasható.

     Kiadó: Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.