OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2022. május 31., kedd 13:14

A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2022. május 31., kedd (OS) -

    Adolf Balázs Racicében legyőzte a jelenlegi olimpiai bajnokot és világbajnokot is. A 2022. május 27-29. között Szegeden rendezett I. Felnőtt, U23 válogató és Ifjúsági Tájékoztató versenyen pedig Adolf Balázs négy számban indult és mind a négyet megnyerte (C-1 1000 méter, C-1 500 méter, C-2 500 méter Fejes Dániellel párban és C-1 5000 méter). Ez azért jó kezdés az idén augusztusban, a kanadai Halifaxban várható világbajnokságra. Adolf Balázs 2021-ben három világbajnoki aranyérmet is szerzett: egyet Koppenhágában, kettőt Pitestiben, Romániában. Adolf Balázs az egyéb versenyek mellett készül a 2024-es párizsi olimpiára.

A Szentedrei Kajak-Kenu SE-ben kinevelődött utánpótlás-generáció már a múlt évre úgy megerősödött, hogy a versenyeken nemcsak bizonyítani tudott, hanem biztosította az egyesület jelentős előrelépését, elismerését is a szakágon belül. Az SZKKSE 2021-ben – Adolf Balázs eredményeit nem számolva – a versenyszezon egészét tekintve a 27. helyre ugrott előre a korábbi, évek óta 40. körüli helyről a több mint száz magyarországi kajak-kenu sportegyesület között. Az SZKKSE utánpótlás versenyzőire a kenu sportban máris odafigyeltek, nem kétséges ugyanis, hogy a jövőben csak tovább fognak erősödni és eddigi eredményeiket újabbak, esetenként még jobbak fogják majd követni A Ford Hovány ezt felismerve, még tavalyi eredményeik alapján, az SZKKSE tehetséges fiatal sportolóinak a jövőre is bizalmat adva állt szponzorként a sportegyesület mellé.

     Kiadó: Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.