OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 28. kedd
Ismertető


2022. június 23., csütörtök 08:14

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2022. június 23., csütörtök (OS) - Budapest, 2022. június 22., szerda (OS) – BAKONDI GYÖRGY ELŐADÁSA A KEP 2022. JÚNIUSI TÖRZSASZTAL FÓRUMÁN

        A KEP 2022. június 22-én tartotta Törzsasztal fórumát, melynek vendége Dr. Bakondi György altábornagy úr, a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt, aki "Magyarország és a migráció aktuális helyzete" címmel tartott előadást. A Törzsasztal fórumon megjelent nagyszámú érdeklődőt Prof. dr. Kovács Árpád, a KEP elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke köszöntötte, megjegyezve, hogy ez a fórum unikális a KEP életében. Bakondi úr előadásában három fő témát érintett: a 2015 óta tartó migránskérdést, az arra adott magyar válaszokat, a COVID-19 pandémia következtében kialakult helyzetet, valamint az ukrán-orosz válság hatásait napjainkra. A színes, példákkal alátámasztott előadás után a jelenlévők kérdéseket tehettek fel főtanácsadó úrnak, aki mindenre kiterjedő válaszokat adott azokra. A program végén a KEP elnöke megköszönte az érdekes, minden részletre kitérő előadást, mely valóban fórum jellegű volt, és reményét fejezte ki, hogy a jövőben, békés körülmények között ismét megtiszteli főtanácsadó úr tájékoztatójával a KEP tagjait és az érdeklődőket. További részletek a KEP honlapján érhetők el.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.