OS Országos Sajtószolgálat
2024. május 2. csütörtök
Ismertető


2022. július 7., csütörtök 18:13

Az Ózdi "Kerisek" Alapítvány közleménye
    Budapest, 2022. július 7., csütörtök (OS) - Önismeret, képességfejlesztés és gyárlátogatás - Hosszú hónapokon keresztül fejlődhettek az ózdi Széchenyi István Katolikus Technikum és Gimnázium tanulói egy pályázatnak köszönhetően

    NTP-INNOV-21-0118 "Komplex vállalkozói tehetség program a SZIKSZI-ben pályázat keretén belül tehetségazonosítást követően a kiválasztott tanulókkal délutáni csoportfoglalkozásokon önismereti tananyagot dolgoztunk fel, amit teszttel és beszélgetéssel zártunk. Tanulóink jobban megismerték önmagukat és egymást. Ezt követően tanulás-módszertani lehetőségeket tártunk fel, hogy a szükséges ismereteket minél könnyebben el tudják sajátítani. Ezen előzmények után általános vállalkozási-munkavállalói tananyagot dolgoztunk fel, tanulói szimulált vállalkozás alapításával és a projektet záró iskolai (szimulált vállalkozások) kiállítással a folyamat egészében megtörtént a tanulók különböző irányú készségfejlesztése (nyelvi, matematikai, IT, kommunikációs, vállalkozói, munkavállalói készségek, team munkára való alkalmasság stb.). Programunk a különböző területeken kiemelkedő tanulókat segítette abban, hogy képességeiknek megfelelő eredményt érjenek el, alkotó egyénekké váljanak.
    
     Kiadó: Ózdi "Kerisek" Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.