OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2022. július 13., szerda 12:45

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2022. július 13., szerda (OS) - Ezért is préseli ki a pénzt a Fidesz az emberekből: Orbán titokban megemelte a kormány fizetését!

    Orbán Viktor titokban több százezer forinttal megemelte az államtitkárok és miniszterek fizetését, miközben gúnyos mosollyal egy forintot sem ad a tanároknak és az egészségügyi dolgozóknak. A miniszterelnök dupla fizetést szavaztatott meg magának, de milliós megszorítást jelentő adózásra kényszeríti azt a 400 ezer kisvállalkozót, akik eddig a KATA szerint adóztak.

A Fidesz a saját politikusait milliós fizetésekkel védi a brutális inflációtól, de cserben hagyja azokat a nyugdíjasokat, akik tisztességes nyugdíjemelés helyett csak pár forintos nyugdíj-kiegészítést kapnak!

Az MSZP szerint ez olyan aljasság, amiért a Fidesznek mindenképpen felelnie kell a magyar nép előtt!

Az embereknek tudniuk kell: ez a gyalázat csak addig marad így, amíg a Fidesz van hatalmon. Ha a Fidesz-kormány megbukik, a megszorításaik is megszűnnek.

MSZP

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.