2024. április 27. szombat

2022. augusztus 11., csütörtök 20:43

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége TÖOSZ közleménye
    Budapest, 2022. augusztus 11., csütörtök (OS) - A TÖOSZ elnöke levelet írt Orbán Viktornak, melyben a tűzifarendelet visszavonását kezdeményezi

A miniszterelnöknek küldött levélben hazánk legnagyobb, a helyi önkormányzatok több mint felét tagjai között tudó országos önkormányzati érdekszövetsége azt kezdeményezi, hogy a Kormány vonja vissza, helyezze hatályon kívül a veszélyhelyzet ideje alatt a tűzifaigények biztosításához szükséges eltérő szabályok alkalmazásáról szóló kormányrendeletet.

A teljes levél a TÖOSZ honlapján olvasható.
     Kiadó: Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége TÖOSZ