OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2022. augusztus 20., szombat 12:44

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2022. augusztus 20., szombat (OS) - Legyen munkaszüneti nap szenteste napja is

        A Jobbik ma ismét benyújtotta törvénymódosító javaslatát, amely december 24-ét munkaszüneti nappá nyilvánítaná. Nem véletlenül az államalapításunk munkaszüneti napján adtuk be az indítványt, mivel úgy véljük, szenteste napjának is piros betűs ünnepnek kell lennie.
     A Jobbik konzervatív, jobboldali néppártként úgy gondolja: ez értékválasztás kérdése is, egy magát kereszténynek valló ország kormányának tekintettel kell lennie a magyar családok azon igényére, hogy december 24-től 26-ig együtt tudjanak lenni. Ez az időszak legyen a békesség, a szeretet és a meghitt ünneplés időszaka! December 24-e több európai országban is munkaszüneti nap, nem Magyarország lenne az első ilyen ország. Ráadásul azokban az években, amikor munkanapra esik december 24-e, akkor szenteste napját le kell dolgozni egy szombati napon, tehát a munkavállalók részéről különösen erős igény mutatkozik arra, hogy munkaszünet legyen ez a nap.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.